Nejnovější recenze ze sekce Doutníky
- Jemná chuťa vůně
- Trochu horší tah
- Stylové kouření jako u mých dědů
- Zajimavá chuť a aroma
- Slušná chuť a aroma
- Příliš malé
- Aroma
- Příliš dřevitá chuť
dobrý tabák
Tento rpodukt som si vybral z asi 50 druhov cigár, ktorý som skúsil, poiaľ som sa rozhodol pre tento produkt. Osobne preferujem dominikánske cigary a táto je pre mňa číslo jedna. Pomer cena/výkon je výborný. Cigara je silnejšia, má plnú chuť, biely popol drží min. 2cm. Pre začiatočníkov je asi silný, ale pokročilým fajčiarom, ktorí majú radi silné chute ju odporúčam. Niekedy sa stane, že je potrebné silnejšie ťahať, ale to sa dá upraviť, keď cigaru po odstrihnutí špičky najskôr skúsite nezapálenú potiahnuť a ak ide ťažšie, tak ju jemne prstami stlašte, aby ste zabezpecili lepší ťah.
- silná plná chut ořechy a kůže
- dobré pofajčenie za dobrú cenu
- dobré pofajčenie za dobrú cenu
Nevím je to dárek
- Nejlepší je to objednat
- A rychle to dorazí
- Dobrý je že to jde objednat
- Protože je to levnější protože v krámě někde kde to prodávají tak je to dražší
- Jsem s vámi spokojený
- A vyhovujete mi
Chutná mi to je to dobrý vyhovujeme to a jsem s tím spokojený a ceny mi vyhovují
- Nejlepší je to objednat
- Žádnou
- Lepší je to objednat od vás
- Lepší je to objednat
- Lepší je to objednat je to levnější
- Lepší objednat
- Lepší je to objednat
- Rychle to přijde to je dobrý
- Jsem s vámi spokojenej
- Už
- Už jsem řek všechny
Chutná mi to je to dobrý a jsem spokojený vyhovuje mi to
- Je to lepší si to objednat
Mně to vyhovuje já jsem spokojený
- ok
Jsem jenom zacatecnik, ale tenhle doutnicek mi moc chutna. Musim objednat dalsi.
Poměr cena / kvalita.
Romeo y Julieta moje nejoblibenejsi značka. V roce 1998 jsem dostal celou krabici 25kusu, kterou mi kluci přivezli z Kuby
- Vyzrálá chuť, ale ne přehnaně aromatické.
- Dobré na rychlejší pokouření.
- Občas "netáhnou" úplně nejlépe. Prefabrikované oříznutí předem jim při pobytu v humidoru očividně nesvědčí.
Dobré doutníčky na rychlejší pokouření. Dodávají se už oříznuté, což někomu může vadit. Chuťově jsou vyzrálé, ale ne přehnaně aromatické.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »